Shërbime


Traduzionialbanese.it me seli në Trieste (Itali) ofron shërbime përkthimi dhe interpretimi për bizneset dhe profesionistët në shqip, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, kroacisht, serbisht, rusisht, rumanisht dhe sllonevisht. Kryejmë përkthime, noterizime dhe legalizime për dokumente të ndryshme si çertifikata, diploma, kontrata, dokumente të nevojshme për marrjen e nënshtetësisë italiane ose për konvertimin e patentës.

Koordinuesja

Bashkëpunëtorët tanë koordinohen nga Oltjona Muçaj, një profesioniste me origjinë shqiptare e diplomuar në Shkollën e Lartë për Përkthyes dhe Interpretë në Trieste, e cila punon si në fushën e mësimdhënies së gjuhëve të huaja, edhe në atë të përkthimit dhe interpretimit.

Falë njohurive të përvetësuara, ajo administron dhe koordinon përkthimet dhe shërbimet e intepretimit në kombinime të ndryshme gjuhësore.

Në rast se keni nevojë për informacione mbi çmimet, mund të kontaktoni: