TRANSLATING & INTERPRETING IN ALBANIAN
Easy and quick services for all your needs
Find out more about us
Përkthime

Përkthejmë në gjuhë të ndryshme si shqip, anglisht, frëngjisht, italisht, gjermanisht, rusisht, kroacisht, serbisht, sllovenisht dhe rumanisht. Përveç përkthimeve kryejmë edhe BETIMIN dhe LEGALIZIMIN e dokumenteve në zyrat përkatëse.


read more
Interpretim

Falë një rrjeti të pasur bashkëpunëtorësh në të gjithë territorin kombëtar, jemi në gjendje të ofrojmë shërbime interpretimi simultan dhe konsekutiv në çdo qytet italian, por nëse është e nevojshme jemi të gatshëm të punojmë edhe jashtë shtetit.


read more
Kontakt

Në rast se keni nevojë për informacione ose për një preventiv falas na kontaktoni:


  • Personi: Oltjona Muçaj
  • E-mail:info@traduzionialbanese.it
  • Celular: +393287432807
  • Telefon: +390409882233
  • TVSH: 01282830320

read more